• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Galatasaray'ın golcüsü Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello'dan Türkiye itirafı!

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 16

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Galatasaray'ın golcüsü Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello'dan Türkiye itirafı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray'ın golcüsü Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello'dan Türkiye itirafı!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2025 18:50Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello, İstanbul için övgü dolu açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıGalatasaray forması giyen Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello, İspanya basınına açıklamalar yaptı.İşte Alice Campello'nun sözleri; 30 yaşındayım ve geriye dönüp baktığımda dört çocuğum var. Çok genç yaşta evlendim ve birçok ülke değiştirdim. 30 yıl içinde çok şey yaşadım.Gözden Kaçmasınİspanyol gazeteci, Arda Güler'i bekleyen büyük tehlikeyi açıkladı!Haberi görüntüleÇOK ŞAŞIRDIMÖnemli olan birlikte olmamız. Şu anda İstanbul'dayız ve her şey çok iyi gidiyor. Türkiye'deki insanların çok sıcakkanlı olmasına şaşırdım.İSPANYA'DAKİ İLGİ HAKKINDAÇok mutluyum. Kendimi evimde hissediyorum. Hayatım boyunca burada yaşamak istiyorum, burayı çok seviyorum. Bana davranış şeklinizi seviyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Morata#Türkiye

67cb15b10906cb5bcba50224.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2025 18:50Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello, İstanbul için övgü dolu açıklamalar yaptı.
Haberin DevamıGalatasaray forması giyen Alvaro Morata'nın eşi Alice Campello, İspanya basınına açıklamalar yaptı.İşte Alice Campello'nun sözleri; 30 yaşındayım ve geriye dönüp baktığımda dört çocuğum var. Çok genç yaşta evlendim ve birçok ülke değiştirdim. 30 yıl içinde çok şey yaşadım.Gözden Kaçmasınİspanyol gazeteci, Arda Güler'i bekleyen büyük tehlikeyi açıkladı!Haberi görüntüleÇOK ŞAŞIRDIMÖnemli olan birlikte olmamız. Şu anda İstanbul'dayız ve her şey çok iyi gidiyor. Türkiye'deki insanların çok sıcakkanlı olmasına şaşırdım.İSPANYA'DAKİ İLGİ HAKKINDAÇok mutluyum. Kendimi evimde hissediyorum. Hayatım boyunca burada yaşamak istiyorum, burayı çok seviyorum. Bana davranış şeklinizi seviyorum.

67cad7afd7416baefcc38abc.jpg

67cb15980906cb5bcba50222.jpg