Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Gazze paylaşımı manşetlerde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gazze paylaşımı manşetlerde

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
AAOluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2024 07:00Portekiz’in Benfica takımında oynayan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun İsrail’in saldırısı altındaki Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çektiği sosyal medya paylaşımı, uluslararası çapta ses getirdi.
Haberin DevamıMilli futbolcunun X hesabından dün Türkçe ve İngilizce yaptığı paylaşım, 8 milyondan fazla etkileşim aldı. Kerem’in tepkisini Portekiz basını da manşetlerine taşıdı. Record gazetesi Kerem’in açıklamalarını tam sayfa kullanarak, milli yıldıza destek verdi.‘KATLİAM DURDURULMALI’Aktürkoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Herkesin temkinli yaklaşılması gerektiğini söylediği bir konu olduğunun farkındayım, duyuyorum. Ama duyduklarım sadece onlar değil... Bir halkın çaresiz çığlığı; ölen çocukların, sivillerin maruz kaldığı katliam. Şu an gördüğüm, bir milletin yok edilmek üzere olması. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamıyorum. Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı. Artık yeter!”
Haberle ilgili daha fazlası:#Portekiz#Gazze#Kerem Aktürkoğlu

671181c17227ffc2c3ecfcdf.jpg

671181ca7227ffc2c3ecfce2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri