Gazze'de can kaybı 60 bini aştı

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 57

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Gazze'de can kaybı 60 bini aştı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Gazze'de can kaybı 60 bini aştı
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
AAOluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2025 13:55İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana GazzeŞeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 113 artarak 60 bin 34'e yükseldi.
Haberin DevamıGazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in devam eden saldırılarında yaşanan can kayıpları ve yaralanmalara ilişkin son bilgileri paylaştı.Son 24 saatte Gazze'deki hastanelere 113 ölü ve 637 yaralının getirildiği kaydedildi.İsrail ordusunun Gazze'de 19 Ocak'ta varılan ateşkesi bozarak 18 Mart'tan bu yana düzenlediği saldırılarda 8 bin 867 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 33 bin 829 kişinin yaralandığı belirtildi.CAN KAYBI 60 BİN 34'E YÜKSELDİİsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten beri düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının ise 60 bin 34'e, yaralıların sayısının 145 bin 870'e yükseldiği bildirildi.Gazze'de 27 Mayıs'tan bu yana İsrail-ABD güdümlü "Gazze İnsani Yardım Vakfı" tarafından insani yardım adı altında kurulan dağıtım bölgelerinde Filistinlilerin hedef alındığı sistematik saldırılarda öldürülenlerin sayısı 1179'a, yaralıların sayısı da 7 bin 957'ye ulaştı.Haberin DevamıGazze Şeridi'nde enkaz altında hâlâ binlerce ölü olduğu belirtiliyor.Gözden KaçmasınYunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias endişeli! 'Büyük ve giderek artan bir tehdit'Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazze#İsrail Saldırıları#Can Kaybı

6888a8800927aa718fcc1aca.jpg

688887f30927aa718fcc18b2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri