Gazze’ye yardım filosuna saldıran İsrail’e tepki yağdı, binler sokaklara döküldü

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 20

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Gazze’ye yardım filosuna saldıran İsrail’e tepki yağdı, binler sokaklara döküldü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Gazze’ye yardım filosuna saldıran İsrail’e tepki yağdı, binler sokaklara döküldü
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
AA - DHAOluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2025 04:09İsrail ablukasını kırmak ve insani yardım ulaştırmak amacıyla Gazze'ye doğru yol alan Küresel Sumud Filosu'nu kuşatan ve baskın düzenleyen İsrail donanması unsurlarına dünyadan ve Türkiye’nin dört bir yanından tepki yağıyor. İsrail donanma unsurlarının ele geçirmeye başladığı filoya ait gemilerden 25 Türk aktivistin alıkoyduğu açıklanırken binlerce vatandaş İsrail’i protesto etmek için sokaklara indi. Vatandaşların bir kısmı ise çeşitli illerdeki ABD Konsolosluğu önünde toplantı. İşte Türkiye ve dünyadan gelen tepkiler…
Haberin Devamı ABD ADANA KONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE PROTESTOAdana, Mersin ve Hatay'da, İsrail ablukasını kırmak ve insani yardım ulaştırmak amacıyla Gazze'ye doğru yol alan Küresel Sumud Filosu'na yapılan saldırıya tepki gösterildi. İsrail'in Küresel Sumud Filosu'na saldırısına tepki için bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve vatandaşlar, merkez Yüreğir ilçesi Girne Bulvarı'ndaki ABD Adana Konsolosluğu önünde toplandı. Filistin bayrağı taşıyan katılımcılar, İsrail aleyhine slogan attı. Grup adına açıklama yapan Adana Sivil İnisiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan, "Umuyoruz ki filodaki kardeşlerimizin kılına dokunulmasın, hiçbirine zarar verilmesin." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazze#İsrail#Filo Baskını

57bbf91967b0a930747c6900.jpg

68ddd071b63b12fd7de1088d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri