• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Gheorghe Hagi, Galatasaray maçını tribünden takip etti!

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Gheorghe Hagi, Galatasaray maçını tribünden takip etti! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Gheorghe Hagi, Galatasaray maçını tribünden takip etti!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2025 23:17Galatasaray'ın efsanesi Gheorge Hagi, sarı-kırmızılıları Alanyaspor ile oynadığı maçı tribünden takip etti.
Haberin DevamıGalatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Alanyaspor-Galatasaray maçını tribünden takip etti.Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianıs Hagi, sezon başında Alanyaspor'a transfer olmuştu.Maça yedek kulübesinde başlayan Ianis Hagi, mücadelenin 71. dakikasında oyuna dahil oldu.Gözden KaçmasınAlanyaspor 0-1 Galatasaray (Süper Lig maçı özeti)Haberi görüntüle'BENİM İÇİN ÖZEL BİR DURUM BU'Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ianis Hagi, "Gerçekten çok iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. 22 şutumuz var. Son şampiyona karşı oynadık. Zor bir maçtı. Biz böyle devam etmek istiyoruz ama bu yetmiyor 3 puanın da gelmesi gerekiyor. Benim ve ailem için çok özel bir durum bu. İstanbul'da çok güzel yıllar geçirdik, babam da başarılı oldu. Babamın tribünde olması ve beni izlemesi beni mutlu ediyor. Çok küçükken beni izlemeye başladı ve umarım kariyerimin sonuna kadar devam eder." ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Hagi#Alanyaspor

68d6f4b5373f05d2df62886e.jpg

Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2025 23:17Galatasaray'ın efsanesi Gheorge Hagi, sarı-kırmızılıları Alanyaspor ile oynadığı maçı tribünden takip etti.
Haberin DevamıGalatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Alanyaspor-Galatasaray maçını tribünden takip etti.Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianıs Hagi, sezon başında Alanyaspor'a transfer olmuştu.Maça yedek kulübesinde başlayan Ianis Hagi, mücadelenin 71. dakikasında oyuna dahil oldu.Gözden KaçmasınAlanyaspor 0-1 Galatasaray (Süper Lig maçı özeti)Haberi görüntüle'BENİM İÇİN ÖZEL BİR DURUM BU'Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ianis Hagi, "Gerçekten çok iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. 22 şutumuz var. Son şampiyona karşı oynadık. Zor bir maçtı. Biz böyle devam etmek istiyoruz ama bu yetmiyor 3 puanın da gelmesi gerekiyor. Benim ve ailem için çok özel bir durum bu. İstanbul'da çok güzel yıllar geçirdik, babam da başarılı oldu. Babamın tribünde olması ve beni izlemesi beni mutlu ediyor. Çok küçükken beni izlemeye başladı ve umarım kariyerimin sonuna kadar devam eder." ifadelerini kullandı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Galatasaray#Hagi#Alanyaspor

68d6e262373f05d2df6287fb.jpg