• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Gökçe Bahadır: Cesur giyinmek hoşuma gidiyor

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 45

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Gökçe Bahadır: Cesur giyinmek hoşuma gidiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Gökçe Bahadır: Cesur giyinmek hoşuma gidiyor
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Sayit DURMAZsayitdurmaz@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2024 08:40Gökçe Bahadır, reklam yüzü olduğu markanın önceki akşam düzenlediği lansmanda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Haberin DevamıOyuncu, markayla iş birliği için “Yeni yolculuğum başladı. Konforlu ve şık giyim önemli. İkisi bir arada çok kolay olmuyor. Kıyafet aynı zamanda zarif ve cesur olmalı. Cesur giyinmek benim çok hoşuma gidiyor” dedi.

BU HAYATI BEN SEÇTİM

Bahadır, yeni sezon için planları sorulunca şöyle konuştu:“İşim oyunculuk ve işimi yapmaktan çok büyük keyif alıyorum. Her yeni iş beni heyecanlandırıyor. Heyecanlanarak yaşamak önemli. Benim sevdiğim hayat da tempolu bir hayat. Bu çok tempolu hayatı ben seçtim!”
Haberle ilgili daha fazlası:#Gökçe Bahadır#Oyuncu#Lansman

6711f4d1d7429e1ced79f10a.jpg

Sayit DURMAZsayitdurmaz@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2024 08:40Gökçe Bahadır, reklam yüzü olduğu markanın önceki akşam düzenlediği lansmanda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Haberin DevamıOyuncu, markayla iş birliği için “Yeni yolculuğum başladı. Konforlu ve şık giyim önemli. İkisi bir arada çok kolay olmuyor. Kıyafet aynı zamanda zarif ve cesur olmalı. Cesur giyinmek benim çok hoşuma gidiyor” dedi.

BU HAYATI BEN SEÇTİM

Bahadır, yeni sezon için planları sorulunca şöyle konuştu:“İşim oyunculuk ve işimi yapmaktan çok büyük keyif alıyorum. Her yeni iş beni heyecanlandırıyor. Heyecanlanarak yaşamak önemli. Benim sevdiğim hayat da tempolu bir hayat. Bu çok tempolu hayatı ben seçtim!”

5ab25bac7af5072354118519.jpg

BU HAYATI BEN SEÇTİM

6711f4d9d7429e1ced79f10c.jpg

Geri
Üst Alt