• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Gözlerime inanamıyorum, bu bir rüya mı?

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Gözlerime inanamıyorum, bu bir rüya mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Gözlerime inanamıyorum, bu bir rüya mı?
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

YALIN, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılını Beşiktaş Stadyumu’nda verdiği konserle kutladı.
Haberin Devamı Sanatçı, sevilen şarkılarını 40 bin kişiyle hep bir ağızdan söyledi. Yalın, “20 senelik kariyerim boyunca bana çok iyi davrandınız. Kıymet verdiğiniz için teşekkür ederim. 4 yaşında bir çocukken kurduğum hayallerin geldiği nokta burasıdır. Gözlerime inanamıyorum, bu bir rüya mı? 20 yıllık müzik hayatımda böyle bir şey görmedim. Beni çok mutlu ettiniz. Sizlerin gönlünde bir yer etmişim” dedi.

Sanat hayatından unutulmaz anları dev ekranda hayranları ile paylaşan Yalın, hatıralarla dolu bir yolculuk da yaşattı. Sanatçıya Y şeklindeki sahnesinde 27 kişilik orkestrası eşlik etti. Yalın, sahnesinde Kargo grubunun gitaristi Selim Öztürk’ü de ağırladı. Ayrıca “Küçüğüm” şarkısı sırasında oryantal dans sanatçısı da Yalın’a eşlik etti. “Kasma” parçasında ise seyircilerin üzerine rengarenk 800 balon indi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Yalın#Konser#20.Yıl

665c5a056d10ad1cc8e0997d.jpg

YALIN, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılını Beşiktaş Stadyumu’nda verdiği konserle kutladı.
Haberin Devamı Sanatçı, sevilen şarkılarını 40 bin kişiyle hep bir ağızdan söyledi. Yalın, “20 senelik kariyerim boyunca bana çok iyi davrandınız. Kıymet verdiğiniz için teşekkür ederim. 4 yaşında bir çocukken kurduğum hayallerin geldiği nokta burasıdır. Gözlerime inanamıyorum, bu bir rüya mı? 20 yıllık müzik hayatımda böyle bir şey görmedim. Beni çok mutlu ettiniz. Sizlerin gönlünde bir yer etmişim” dedi.

Sanat hayatından unutulmaz anları dev ekranda hayranları ile paylaşan Yalın, hatıralarla dolu bir yolculuk da yaşattı. Sanatçıya Y şeklindeki sahnesinde 27 kişilik orkestrası eşlik etti. Yalın, sahnesinde Kargo grubunun gitaristi Selim Öztürk’ü de ağırladı. Ayrıca “Küçüğüm” şarkısı sırasında oryantal dans sanatçısı da Yalın’a eşlik etti. “Kasma” parçasında ise seyircilerin üzerine rengarenk 800 balon indi.

5ab25bac7af5072354118519.jpg

665c59a26d10ad1cc8e0997a.jpg