Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Göztepeli Yalçın Kayan için Alanyaspor devrede

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas Üye
Konu Sahibi
Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 12:29Süper Lig’de 5’inci haftayı bay geçirecek Göztepe’de kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Yalçın Kayan’a talipler artıyor.
Haberin DevamıDaha önce Süper Lig’den Antalyaspor ve 1’inci Lig temsilcisi Iğdır FK’nın istediği Yalçın Kayan için Alanyaspor’un da devreye girdiği belirtildi.Göztepe yönetimi ile masaya oturan Alanyaspor’un Yalçın transferinde en iyi teklifi verdiği kaydedildi.13 Eylül Cuma günü sona erecek transfer dönemine kadar Yalçın’ın kesin olarak Göz-Göz’e veda edeceği açıklandı.Göztepe’nin altyapısından yetişen 25 yaşındaki Yalçın’ın da kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediği ve Alanyaspor’a çok sıcak baktığı dile getirildi.Gözden KaçmasınGökhan Akkan adım adım Bodrum FK'yaHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#Göztepe#Alanyaspor

66e163024f063a9b8326be31.jpg

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2024 12:29Süper Lig’de 5’inci haftayı bay geçirecek Göztepe’de kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Yalçın Kayan’a talipler artıyor.
Haberin DevamıDaha önce Süper Lig’den Antalyaspor ve 1’inci Lig temsilcisi Iğdır FK’nın istediği Yalçın Kayan için Alanyaspor’un da devreye girdiği belirtildi.Göztepe yönetimi ile masaya oturan Alanyaspor’un Yalçın transferinde en iyi teklifi verdiği kaydedildi.13 Eylül Cuma günü sona erecek transfer dönemine kadar Yalçın’ın kesin olarak Göz-Göz’e veda edeceği açıklandı.Göztepe’nin altyapısından yetişen 25 yaşındaki Yalçın’ın da kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediği ve Alanyaspor’a çok sıcak baktığı dile getirildi.Gözden KaçmasınGökhan Akkan adım adım Bodrum FK'yaHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#Göztepe#Alanyaspor

66e160ed4f063a9b8326be25.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri