• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Gündemi sarsacak Alperen Şengün iddiası! Takas yapılabilir

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde just be you tarafından oluşturulan Gündemi sarsacak Alperen Şengün iddiası! Takas yapılabilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Gündemi sarsacak Alperen Şengün iddiası! Takas yapılabilir
Konbuyu başlatan just be you
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan just be you

just be you

Altın Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2025 12:31NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün hakkında dev bir takas haberi ortaya atıldı. 22 yaşındaki genç yıldız takımı tarafından gözden çıkarılabilir. Rockets, Alperen'in de dahil olduğu bir teklifin hazırlığını yapıyor.
Haberin Devamı'BU KADAR OLDUĞUNU BİLMİYORDUM'Öte yandan yine NBA efsanelerinden Charles Barkley, Alperen için, 'İtiraf etmeliyim ki Alperen'in bu kadar atletik olduğunu bilmiyordum. Birkaç smacı ve dönüşü vardı ki muhteşemlerdi!" demişti.Gözden KaçmasınLeBron James'e dev sözleşme!Haberi görüntüleDEV TAKAS!Fanatik'te yer alan habere göre BasketballTalk'un haberine göre; Houston Rockets, Giannis Antetokounmpo için Alperen Şengün'ü gözden çıkarabilir!Takası gündemde olan Giannis Antetokounmpo için Houston Rockets, Alperen Şengün'ün de dahil olduğu bir teklif düşünüyor.Alperen Şengün, sezonu 19.1 sayı, 10.3 ribaund ve 4.9 asist ortalamalarıyla tamamladı ve Rockets‘ın performansında büyük rol oynadı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Alperen Şengün#Houston Rockets#NBA

6827059c7e6a57f4c453b1b8.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2025 12:31NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün hakkında dev bir takas haberi ortaya atıldı. 22 yaşındaki genç yıldız takımı tarafından gözden çıkarılabilir. Rockets, Alperen'in de dahil olduğu bir teklifin hazırlığını yapıyor.
Haberin Devamı'BU KADAR OLDUĞUNU BİLMİYORDUM'Öte yandan yine NBA efsanelerinden Charles Barkley, Alperen için, 'İtiraf etmeliyim ki Alperen'in bu kadar atletik olduğunu bilmiyordum. Birkaç smacı ve dönüşü vardı ki muhteşemlerdi!" demişti.Gözden KaçmasınLeBron James'e dev sözleşme!Haberi görüntüleDEV TAKAS!Fanatik'te yer alan habere göre BasketballTalk'un haberine göre; Houston Rockets, Giannis Antetokounmpo için Alperen Şengün'ü gözden çıkarabilir!Takası gündemde olan Giannis Antetokounmpo için Houston Rockets, Alperen Şengün'ün de dahil olduğu bir teklif düşünüyor.Alperen Şengün, sezonu 19.1 sayı, 10.3 ribaund ve 4.9 asist ortalamalarıyla tamamladı ve Rockets‘ın performansında büyük rol oynadı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Alperen Şengün#Houston Rockets#NBA

6826f3827e6a57f4c453b0d0.jpg

Geri
Üst Alt