• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Güney Koreli fenomeni taciz eden şüpheli tutuklandı! İşte ilk ifadesi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Güney Koreli fenomeni taciz eden şüpheli tutuklandı! İşte ilk ifadesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Güney Koreli fenomeni taciz eden şüpheli tutuklandı! İşte ilk ifadesi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Leyla YILDIZ / İSTANBUL, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2025 16:47Kadıköy'de sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Güney Koreli bir kadını taciz eden Y.Z.A.(71) isimli şüpheli tutuklandı. Şüpheli sorgusunda “Kimseye cinsel tacizde bulunmadım. Ben ne dediğini de anlamadım. Ben ona bayramın mübarek olsun dedim." dedi.
Haberin DevamıSosyal medyada Mhyochi ismiyle tanınan Güney Koreli Hyojeong Park, 6 Haziran'da Kadıköy'de canlı yayın yaptığı sırada sözlü ve fiziki tacize uğradı. Park'ın canlı yayınında, genç kadının kendisini taciz eden yaşlı adamdan uzaklaştıktan sonra koşarak kaçtığı anlar görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ihbar sayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerdeki kişinin 71 yaşındaki Y.Z.A. olduğunu tespit etti. Ekipler, Y.Z.A.'yı Pendik ilçesindeki Kavaklıpınar Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi.

'CİNSEL SALDIRI TACİZ MAHİYETİNDE DAVRANIŞIM OLMADI'Haberin DevamıŞüpheli Y.Z.A. savcılıkta verdiği ifadesinde “Ben müşteki şahsa yönelik kesinlikle cinsel saldırıda bulunmadan. Olay günü şahısla karşılaştığımızda bana iyi bayramlar deyince bende iyi bayramlar dedim ve şahsın elini öptüm. Kırmızı ışıklarda beklediğimiz sırada da şahsım poposunu ellemedim. Ancak kalabalıktan dolayı elim bayan şahsın poposuna değmiş olabilir. Ayrıca ben şahısla yüz yüze karşılaştığım sırada kendisinin konuştuğu ifadeleri anlamadığımdan sözler kullanıp kullanmadığımı anlamaya çalıştım. Ancak ben müşteki bayan şahsa yönelik cinsel saldırı ve taciz mahiyetinde bir eylemde bulunmadım. Hareket ve sözlerim şayet yanlış anlaşıldıysa kendisinden özür diliyorum. Üzerime atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmamı, aksi düşünülmesi halinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasını talep ederim" dedi.

'KASTİ DOKUNMADIM'Şüpheli hakimlik sorgusunda ise “Kimseye cinsel tacizde bulunmadım. Ben ne dediğini de anlamadım. Ben ona bayramın mübarek olsun dedim. Ben kendisine hiçbir şekilde kasti dokunmadım. Kalabalık olduğu için temas olmuş olabilir. Tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum, mahkeme aksi kanaatte ise adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyorum" dedi.TUTUKLANDIHaberin DevamıŞüpheli Y.Z.A., hakimlik ifadesinin ardından tutuklandı.
Gözden KaçmasınBursa'da kayıp 14 yaşındaki Burak Koçak'ı arama çalışmaları sürüyor! Kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Mhyochi#Kadıköy#Sosyal Medya

684442b9382339c6a0709751.jpg

68444254382339c6a0709748.jpg

68444269382339c6a070974c.jpg

68444276382339c6a070974e.jpg

684426331f20a2984e65cbff.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri