• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Hafsanur Sancaktutan: Kendimi çok şanslı hissediyorum

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 99

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Hafsanur Sancaktutan: Kendimi çok şanslı hissediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 99 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hafsanur Sancaktutan: Kendimi çok şanslı hissediyorum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2024 08:42Hafsanur Sancaktutan, Maria Claire dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Ünlü oyuncu, Kubilay Aka ile ilişkisi hakkında da konuştu: “Şimdi Kubilay’la çok güzel giden bir ilişkinin içerisindeyiz. Kendimi çok şanslı hissediyorum.”
Haberin DevamıHAFSANUR Sancaktutan, Maria Claire dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. 3 aydır kendisi gibi oyuncu olan Kubilay Aka ile aşk yaşayan Sancaktutan ilişkisi hakkında konuştu. Kubilay Aka ile uzun süredir birbirlerini tanıdıklarını söyleyen oyuncu arkadaşlıklarının kısa süre önce aşka dönüştüğünü açıkladı:

“İki buçuk yıldır hayatımda kimse yoktu. Şimdi Kubilay’la çok güzel giden bir ilişkinin içerisindeyiz. Kendimi çok şanslı hissediyorum. O da ben de çok yoğunuz. Yine de birbirimize özenli bir şekilde vakit ayırmaya çalışıyoruz.” Kubilay Aka’dan oyunculuk konusundan fikirler aldığını da belirten Sancaktutan “Kubilay ile oyunculuk konusunda çok derin ve yargılanmadığıma emin olduğum sohbetlerimiz oluyor. Bir oyuncu olarak benim göremediğim yerleri görüyor” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan röportajında korkularından da bahsetti:

“Korkularım değişmeye başladı. Son zamanlarda itham edilmek, yanlış anlaşılmak ve kendimi açıklamak zorunda kalmaktan korkar oldum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Hafsanur Sancaktutan#Kubilay Aka#Oyuncu

67246a3dc533e69ce1f4ccb3.jpg

Geri
Üst Alt