• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Yemek Tarifi Hardal Soslu İsveç Köfte

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünya Mutfağı kategorisinde Melodi tarafından oluşturulan Hardal Soslu İsveç Köfte başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 134 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünya Mutfağı
Konu Başlığı Hardal Soslu İsveç Köfte
Konbuyu başlatan Melodi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melodi

Melodi

www.ircforumlari.gen.tr
Vip Üye

İtibar:

imageMissing Alt Text

MALZEMELER
  • Kıyma(500 Gram)
  • Un(2 Yemek Kaşığı)
  • Yumurta(1 Adet)
  • Galeta Unu(2 Yemek Kaşığı)
  • Krema(200 Mililitre)
  • Sıvı Yağ(3 Yemek Kaşığı)
  • Maydanoz Demet(5 Dal)
  • Kimyon(1 Tutam)
  • Hardal(1 Yemek Kaşığı)
  • Worcestershire Sos(1 Yemek Kaşığı)
  • Tereyağı(1 Yemek Kaşığı)
  • Soğan(1 Adet)
  • Tuz ve Karabiber(1 Tutam)

Hardal Soslu İsveç Köfte Tarifi​

Sevgililer Günü için farklı lezzetler denemek istiyorsak hardal soslu İsveç köfte yemeği tercih edebiliriz. Sofralarımızı şenlendirecek ve lezzetiyle büyüleyecek “hardal soslu İsveç köfte nasıl yapılır?” adım adım anlatalım.
Hazırlanışı:
Adım 1
Hardal soslu İsveç köfte malzemeleri arasından kıymayı kabımıza alalım. Üzerine yumurta, maydanoz, doğranmış soğanlar ve galeta ununu ekleyerek yoğuralım. Ceviz boyutunda parçalar alarak yuvarlak şekiller verelim.

Adım 2
Ayrı bir tava içerisinde tereyağı ve sıvıyağı karıştırıp eritelim. Ardından köfteleri iki taraflı olacak şekilde kızartalım. Hardal soslu İsveç köfte tarifi püf noktası ise köftelerin yanmamasıdır.

Adım 3
Köftelerin sosu için bir tavaya tereyağı koyalım ve eritelim. Üzerine unu ekleyerek kavuralım. Tüm soslarımızı, kremayı, tuz ve karabiberi de ekleyerek kaynatalım.

Adım 4
Kızarttığımız köfteleri hazırladığımız sosun içerisine ekleyerek 5 dakika kadar pişirelim.

Adım 5
Piştikten sonra servis tabağına alalım ve üzerine maydanozları ince ince kıyalım. Hardal soslu İsveç köfte yapımı bu kadar, afiyet olsun.