• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Helin Kandemir: Çocuk oyunculuktan kadınlığa geçiyorum

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 120

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Helin Kandemir: Çocuk oyunculuktan kadınlığa geçiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 120 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Helin Kandemir: Çocuk oyunculuktan kadınlığa geçiyorum
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Helin Kandemir önceki gün Nişantaşı Citys’te görüntülendi.
Haberin DevamıOyuncu, Onur Seyit Yaran ile başrollerini paylaştığı “Aşkın Yüzü” filmi için yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi:

“Filmimiz romantik bir büyüme hikâyesi. Benim için de öyle oldu. Artık çocuk oyunculuktan, kadın oyunculuğa geçiş yapıyorum. Bu geçiş döneminde genç insanların hikâyesini anlatıyoruz. Yaşımdaki karakteri oynadığım için mutluyum. Umarım seyircide karşılığını bulacak.”Kandemir, tatil yerine çalışmayı tercih ettiğini belirtti: “Yazın çalışmayı daha çok seviyorum. Çekimler 10 gün sonra bitiyor. Bu işle beraber çok güzel dostluklar kazandık. Onur Seyit’i de tanıdığıma çok mutluyum. Çok tatlı ve çok profesyonel.”Haberin DevamıOyuncu, “Türkiye’de tatil yaparken paparazzilere bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor. Ben tatilde daha mahrem yerleri tercih ediyorum. Bedenlerimizle barışık olmak kıymetli. Hiç öyle bir korkum yok.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Helin Kandemir#Nişantaşı#Onur Seyit Yaran

669a2e5e51101223232046d3.jpg

Helin Kandemir önceki gün Nişantaşı Citys’te görüntülendi.
Haberin DevamıOyuncu, Onur Seyit Yaran ile başrollerini paylaştığı “Aşkın Yüzü” filmi için yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi:

“Filmimiz romantik bir büyüme hikâyesi. Benim için de öyle oldu. Artık çocuk oyunculuktan, kadın oyunculuğa geçiş yapıyorum. Bu geçiş döneminde genç insanların hikâyesini anlatıyoruz. Yaşımdaki karakteri oynadığım için mutluyum. Umarım seyircide karşılığını bulacak.”Kandemir, tatil yerine çalışmayı tercih ettiğini belirtti: “Yazın çalışmayı daha çok seviyorum. Çekimler 10 gün sonra bitiyor. Bu işle beraber çok güzel dostluklar kazandık. Onur Seyit’i de tanıdığıma çok mutluyum. Çok tatlı ve çok profesyonel.”Haberin DevamıOyuncu, “Türkiye’de tatil yaparken paparazzilere bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor. Ben tatilde daha mahrem yerleri tercih ediyorum. Bedenlerimizle barışık olmak kıymetli. Hiç öyle bir korkum yok.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Helin Kandemir#Nişantaşı#Onur Seyit Yaran

669a2e6651101223232046d5.jpg

Geri
Üst Alt