IF - Sponsor herşeye iNat quLüyorum 。◕‿◕。

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Laflayalim.org - Paylaşım kategorisinde oKaN tarafından oluşturulan herşeye iNat quLüyorum 。◕‿◕。 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 123 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Laflayalim.org - Paylaşım
Konu Başlığı herşeye iNat quLüyorum 。◕‿◕。
Konbuyu başlatan oKaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan oKaN

oKaN

İRC.Laflayalim.Org
Sunucu Sahibi
İsim
oKaN
Medeni Hali
vtEvVy
Memleket
06 ANKARA

İtibar:

kim ne derse desin aynanın karŞısına geÇ Gülümse herşeye inat..
Kim ne derse desin,aynanın karşısına geç ve gülümse.Sivilcene kilona en önemlisi kendine küsme.Cık dolaş sev ağla.Her türlü duyguyu tat.Açık sözlü ol ama asla kırma.Sev ama abartma.En çok kendine değer ver,başkalarını değil kendini sahiple. Kendini odana kapatma,kilitleme çünkü hayat dışarda.Annenden ve babandan nefret etme,bilki sana en çok onlar değer veriyor.Onlara kızmak yerine onları mutlu etmeye çalış.Unutmaki onlarda bir gun gidecek.Sevdiğin insanlara sevdiğini hissettir onlara onları ne kadar çok sevdiğini söyle.Yarın belki çok geç olabilir. Geçmişe takılıp kalma.Hep geleceğe bak. Hayaller kur.Hayallerinden kimse için asla vazgeçme.Kimseyi küçümseme ve kimseyide gözünde büyütme.Yeni insanlarla tanış,mesela onların hikayelerini dinle.Kendine güven kimse senden üstün degil.Evet belki berbat bir hayatın var veya kendini çok yanlız hissediyorsun seni kimse anlamıyor olabilir ama unutmaki senin gibi milyonlarca insan var dışarda. Seni değersiz hissettiren insanlara gül geç. Seni tanımıyorlar sen kusurlarınla mükemmelsin.Senden bi tane daha yok bu dünyada.Şimdi kaldır o başını ve gülümse. Gülümsemek herkese yakışır
kiskis.gif

Üst Alt