Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Tanıtım Yazısı Hızlıappy Kuaför ve Güzellik Salonu Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İpusta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 526 gün önce görüldü
Tanıtım Yazısı Hızlıappy Kuaför ve Güzellik Salonu Programı

İpusta

New Member
IFGT Kullanıcı
Site Adı: Hızlıappy
Site Adresi: www.hizliappy.com
Açıldığı Tarih: 2017
Siteniz Hakkında Açıklama:

Hızlıappy – Kuaför, Berber ve Güzellik Merkezleri için Profesyonel Yönetim Programı

2017’den beri kuaför, berber ve güzellik salonlarının işlerini dijitalleştirerek daha verimli ve profesyonel hale getirmelerine yardımcı olan Hızlıappy, kapsamlı özellikleriyle sektörde fark yaratıyor.

Salon yönetimini kolaylaştıran randevu planlama, müşteri takip sistemi, gelir-gider takibi, stok yönetimi, personel performans analizi, komisyon hesaplama ve daha birçok özelliği ile işletmelerin tüm süreçlerini tek bir panelden yönetmesini sağlıyoruz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri