Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Hortum Oklahoma'yı savaş alanına çevirdi

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Hortum Oklahoma'yı savaş alanına çevirdi

HeraHera doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
ABD'nin Oklahoma eyaletinde etkili olan hortum nedeni ile ağaçlar ve elektrik hatları devrildi, ortalık savaş alanına döndü
Haberin DevamıABD’nin orta kesimlerinde şiddetli fırtına etkili oldu. Oklahoma eyaletine bağlı Tulsa kentinin bin nüfuslu Barnsdall kasabasını hortum vurdu.Ağaçlar ve elektrik hatları devrildi, ortalık savaş alanına döndü.

Oklahoma Otoyol Devriyesi Barnsdall’da 30-40 evin hasar gördüğünü, bir huzurevinin gaz sızıntısı nedeniyle tahliye edildiğini aktardı. Osage County Acil Durum Yönetimi, hortumun savurduğu enkaz parçaları nedeniyle çok sayıda yolun kapandığı belirtti. Osage County Şerif Ofisi ise 1 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kansas eyaletinin bazı bölgelerine ise çapı 7.6 santimetre olan elma büyüklüğünde dolu yağdı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Oklahoma#Abd#Hortum

663a305a1c34395c0e7178b3.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri