Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Hürriyet gündeme getirmişti! İrem’in çığlığını bakanlık duydu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hürriyet gündeme getirmişti! İrem’in çığlığını bakanlık duydu

Sedh

Elmas üye
DHAOluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2024 07:00Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) cinsel saldırıya uğradığını, tutuklu yargılanan sanık yakınları tarafından tehditler aldığını belirterek sosyal medyadan yardım isteyen İrem F.'ye hukuki destek sağlanacağını açıkladı.
Haberin DevamıAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) cinsel saldırıya uğradığını ve tutuklu yargılanan sanık yakınları tarafından tehditler aldığını belirten İrem G.’ye hukuki destek sağlanacağını duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “KKTC’de, geçen nisan ayında, cinsel saldırıya uğradığını, tutuklu yargılanan sanıkların yakınları tarafından kendisi ve ailesine yönelik tehditler aldığını, KKTC’de görülen duruşma öncesi Türkiye’de annesi üzerine kayıtlı otomobilin kundaklandığını belirterek sosyal medyadan yardım çağrısında bulunan kişi ile bakanlığımız ekipleri tarafından görüşme gerçekleştirilmiştir. Devam eden yargılama sürecinde hukuki destek sağlanması ve adli yardım hizmetlerinden faydalanmasına yönelik çalışmalar planlanmıştır” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:#İrem#Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti#Cinsel Saldırı

6771b112b40f70016a472760.jpg

6771b139b40f70016a472762.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri