Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Hüseyin Yücel: Hodri meydan, isteyen aday olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hüseyin Yücel: Hodri meydan, isteyen aday olsun

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2024 07:00Beşiktaş olağanüstü genel kurul kararı alırken ‘adayım’ diyen Hüseyin Yücel meydan okudu. Hasan Arat’ın istifası sonrası başkanlık görevine gelen Yücel “Camiaya nefes aldırmak için bu adımı attık. Kongrede adayım. İstifa en kolay seçenekti. Ben kaçmıyorum, Beşiktaş’a canım feda” dedi.
Haberin DevamıBeşiktaş’ta Hasan Arat’ın istifası sonrası Hüseyin Yücel başkanlığındaki yönetim, olağanüstü kongre kararı aldı. Üst üste iki kez olağanüstü genel kurula gidecek olan siyah beyazlı ekip, Mayıs 2025’te yeni bir seçim yaşayacak.MAYISI BEKLEMEYiNKonuyla ilgili dün TÜPRAŞ Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Yücel, “Seçimde adayım. Hodri meydan” dedi. Yücel “Seçime kadar görevimizin başındayız. Tarihi bir karar aldık. Sorumluluklarımızı maddi ve manevi yerine getiriyoruz ve hiçbir yere kaçmıyoruz. Camiaya nefes aldırmak için bu adımı attık. Ben buradayım ve olağanüstü kongrede de adayım. İstifa edip, gitmek en kolay seçenekti. Ben kaçmıyorum, Beşiktaş’a canım feda” dedi.Yücel şunları söyledi: “6 aylık değil, geleceğe yönelik plan yapıyorum. Listemi açıklayacağım. Hodri meydan, isteyen aday olsun. Sorumluluktan kaçmayın. Mayısı beklemeyin. ‘Beşiktaş’ın 1 TL’sini bile harcatmam’ diyen ağabeylerime sesleniyorum. ‘Bu yönetimin transfer yapması etik olmaz’ diyen kardeşime sesleniyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Hüseyin Yücel#Futbol

674f872626658c9d74a8a36e.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri