• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İbo Aslan, UFC'deki ilk maçında Anton Turkalj'i nakavt etti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan İbo Aslan, UFC'deki ilk maçında Anton Turkalj'i nakavt etti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 150 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı İbo Aslan, UFC'deki ilk maçında Anton Turkalj'i nakavt etti
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

İbo Aslan, UFC’deki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi 3’üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini aldı.
Haberin DevamıDünyanın en büyük karma dövüş organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship’te (UFC) Türk sporcu İbo Aslan, ilk müsabakasına çıktı. New Jersey Atlantic City’de düzenlenen maçta Aslan, İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi 3’üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini almış oldu. Galibiyetin ardından İbo Aslan, “Ne mutlu Türküm diyene” dedi.“İNSANLARI NAKAVT ETMEK İÇİN GELDİM”

Organizasyondaki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi mağlup ettiğine değinen 27 yaşındaki Türk sporcu, “Benden 4 yıl kaçtı. Şimdi artık kaçamaz. Onu başlangıcımda UFC’de yakaladım ve nakavt ettim. Buraya maçı kazanmak için değil, insanları nakavt etmek için geldim” şeklinde konuştu.“TÜRKİYE BAYRAĞI’NI TEMSİL EDİYORUM”UFC’de aktif dövüşen tek Türk olduğunu söyleyen Aslan, “Tabii ki çok mutluyum. Türkiye’yi temsil ediyorum. O yüzden onurluyum. Türkiye Bayrağı’nı temsil ediyorum. Şu anda UFC’deki tek Türküm” diye konuştu.Haberin Devamıİbo Aslan, aynı zamanda UFC’de dövüşen 3’üncü Türk sporcu oldu. Daha önce Alptekin Özkılıç ve Gökhan Saki UFC’de yer almıştı. İbo Aslan, UFC’deki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi 3. rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini aldı.

“Buraya maçı kazanmak için değil, insanları nakavt etmek için geldim...”pic.twitter.com/9Nq9JWxlMm— Spor Arena (@sporarena) March 31, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#UFC#İbo Aslan#Anton Turkalj

66092e858915fc84f4933cd2.jpg

Geri
Üst Alt