• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İbrahim Tatlıses: Artık hiç kimseyi affetmeyeceğim!

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 53

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan İbrahim Tatlıses: Artık hiç kimseyi affetmeyeceğim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı İbrahim Tatlıses: Artık hiç kimseyi affetmeyeceğim!
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2024 08:51İbrahim Tatlıses önceki akşam Maslak Yeni Gazino’da sahne aldı.
Haberin DevamıSanatçı, “Dost kazığı yedim. Dostum sırtımdan vurdu” sözlerini hatırlatan muhabirlere şu açıklamayı yaptı:“Eskiden affederdim. Ama artık kimseyi affetmeyeceğim. Yanımda olduklarını gösteriyorlar ama değiller. Hepsi sahtekar.”

Çocukları hakkında da konuşan Tatlıses, “İdo, bir altın. Melek, bir altın. Ama içlerinden bakırlar da çıkıyor” dedi.Sanatçı, kızı Dilan Çıtak ile ilgili sorulara ise “Ben o defteri kapattım. Konuşmuyorum” yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İbrahim Tatlıses#İdo Tatlıses#Dilan Çıtak

672860c434788b4b5d36d6a7.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2024 08:51İbrahim Tatlıses önceki akşam Maslak Yeni Gazino’da sahne aldı.
Haberin DevamıSanatçı, “Dost kazığı yedim. Dostum sırtımdan vurdu” sözlerini hatırlatan muhabirlere şu açıklamayı yaptı:“Eskiden affederdim. Ama artık kimseyi affetmeyeceğim. Yanımda olduklarını gösteriyorlar ama değiller. Hepsi sahtekar.”

Çocukları hakkında da konuşan Tatlıses, “İdo, bir altın. Melek, bir altın. Ama içlerinden bakırlar da çıkıyor” dedi.Sanatçı, kızı Dilan Çıtak ile ilgili sorulara ise “Ben o defteri kapattım. Konuşmuyorum” yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İbrahim Tatlıses#İdo Tatlıses#Dilan Çıtak

672860db34788b4b5d36d6a9.jpg

Geri
Üst Alt