IFGT Kullanım tekniği IFGENTR Video / Medya nasıl ekleyebiliriz? [ Bütün video / medya siteleri ]

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde IFGENTR ipuçları ve kullanım kılavuzları kategorisinde r4dx™ tarafından oluşturulan IFGENTR Video \/ Medya nasıl ekleyebiliriz? [ Bütün video \/ medya siteleri ] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı IFGENTR ipuçları ve kullanım kılavuzları
Konu Başlığı IFGENTR Video \/ Medya nasıl ekleyebiliriz? [ Bütün video \/ medya siteleri ]
Konbuyu başlatan r4dx™
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan r4dx™
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r4dx™

IFGT Developer
l 💙 IFGENTR
IFGT Puan
33
Forumda açmak istediğimiz konulara veya yazmak istediğimiz mesajlara nasıl video ekleyebiliriz sizlere bunu resimli olarak göstereceğim.

İzin verilen siteler;
Apple Music, Dailymotion, Facebook, Flickr, Giphy, Imgur, Instagram, Liveleak, Metacafe, Pinterest, Reddit, SoundCloud, Spotify, Tumblr, Twitch, Twitter, Vimeo, YouTube

Örnek olarak ben youtube'dan nasıl eklenir onu göstereceğim. Diğer siteler içinde mantık aynıdır.

1.Adım

Önce youtube.com'a giriş yapıp eklemek istediğiniz videya geçiş yapınız.

1.png

2. Adım

Bulunduğunuz video sayfasında videonun hemen altında video linkini kopyalayın.

2.png

3.png

3.Adım

Mesaj alanınızda;

Ekle / Medya tıklayınız.

4.png

4.Adım

Medya URL'si girin yazan yere kopyaladığınız linki yapıştırıp - Devam Et - tıklayınız.

kkkkk.png

SONUÇ:

Aşağıdaki gibi bir görünüm elde ettiyseniz işleminiz başarılı bir şekilde sonuçlanmış olacaktır.

6.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...