• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

İnci Taneleri’ne iki yeni isim

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan İnci Taneleri’ne iki yeni isim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 153 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı İnci Taneleri’ne iki yeni isim
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
Haberin Devamı‘Reyyaz’ karakteriyle dizinin kadrosuna dahil olan Selim Erdoğan, ilk kez bu akşamki bölümde seyirci karşısına çıkacak. Bu bölümde Bekir Aksoy da ‘Cenk’ rolüyle konuk oyuncu olarak yer alacak.

Başarılı oyuncular Selim Erdoğan ile Bekir Aksoy’un hayat verdiği karakterlerin “İnci Taneleri”nin hikâyesini nasıl etkileyeceği merak konusu.
Selim Erdoğan - Bekir AksoyHer oyuncuya nasip olmaz“İnci Taneleri”nin Dilber’i Hazar Ergüçlü önceki gece Caddebostan’daki bir kültür merkezinden çıkarken görüntülendi.Karşısında muhabirleri bulunca şaşıran oyuncu, “Siz bu yakaya da mı geliyorsunuz? Şoka girdim” dedi. Funda Eryiğit ve Hidayet Erdinç’le rol aldığı “Timsah Ateşi” oyununu sahnelediğini dile getiren Ergüçlü, “Dizi setinden çıkıp oyuna geldim. Harika geçti ama bitik haldeyim şu an” diye konuştu.Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü, “İnci Taneleri”nin başarısı hakkında da şunları söyledi: “Harika bir proje. Dizinin iyi etkiler yaratması beni mutlu ediyor. Her oyuncuya nasip olmaz bu tarz işler.” (Sayit DURMAZ)Hazar Ergüçlü, “Arkadaşlarınız size ‘Dilber dansı yap’ diyor mu?” sorusu karşısında kahkahalara boğuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:#İnci Taneleri#Yılmaz Erdoğan#Kanal D

6604fb59de04af5c01cd22e0.jpg

Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
Haberin Devamı‘Reyyaz’ karakteriyle dizinin kadrosuna dahil olan Selim Erdoğan, ilk kez bu akşamki bölümde seyirci karşısına çıkacak. Bu bölümde Bekir Aksoy da ‘Cenk’ rolüyle konuk oyuncu olarak yer alacak.

Başarılı oyuncular Selim Erdoğan ile Bekir Aksoy’un hayat verdiği karakterlerin “İnci Taneleri”nin hikâyesini nasıl etkileyeceği merak konusu.
Selim Erdoğan - Bekir AksoyHer oyuncuya nasip olmaz“İnci Taneleri”nin Dilber’i Hazar Ergüçlü önceki gece Caddebostan’daki bir kültür merkezinden çıkarken görüntülendi.Karşısında muhabirleri bulunca şaşıran oyuncu, “Siz bu yakaya da mı geliyorsunuz? Şoka girdim” dedi. Funda Eryiğit ve Hidayet Erdinç’le rol aldığı “Timsah Ateşi” oyununu sahnelediğini dile getiren Ergüçlü, “Dizi setinden çıkıp oyuna geldim. Harika geçti ama bitik haldeyim şu an” diye konuştu.Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü, “İnci Taneleri”nin başarısı hakkında da şunları söyledi: “Harika bir proje. Dizinin iyi etkiler yaratması beni mutlu ediyor. Her oyuncuya nasip olmaz bu tarz işler.” (Sayit DURMAZ)Hazar Ergüçlü, “Arkadaşlarınız size ‘Dilber dansı yap’ diyor mu?” sorusu karşısında kahkahalara boğuldu.

6604fac8de04af5c01cd22d8.jpg

6604fac8de04af5c01cd22d6.jpg