• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İnci Taneleri'nin yeni tanıtım filmi yayınlandı! Nerede kalmıştık?

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 46

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan İnci Taneleri'nin yeni tanıtım filmi yayınlandı! Nerede kalmıştık? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı İnci Taneleri'nin yeni tanıtım filmi yayınlandı! Nerede kalmıştık?
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2024 08:56Geçen sezon her bölümüyle çok konuşulan Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin yeni tanıtım filmi yayınlandı.
Haberin DevamıYılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakterinin yaşlanıp tekrardan hapishaneye girmesi dikkat çekti.“O gün başlayan savaşın nelere mal olacağını tahmin etmek kolay değildi” cümlesiyle başlayan tanıtımda Azem’in bitap düşmüş halleri seyirciyi meraklandırdı. Sonrasında gelen “Bir garipsin şu dünyada. Gülme gülme ağla gönül” kasidesiyle yeni sezona dair ipuçları veren tanıtım, Azem’in “Nerede kalmıştık?” sorusuyla bitti.
Sürpriz isimler kadroda

Dizide Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan rol alıyor. Yapımın ikinci sezonuna da sürpriz isimler dahil olacak. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#İnci Taneleri#Kanal D#Yılmaz Erdoğan

66dd3c712500c7f03276ccb2.jpg

Geri
Üst Alt