• 🔊 Sponsor - Bu alana reklam verebilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ 📌
  • 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Irmaktaki adacıkta mahsur kaldılar

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 74

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Irmaktaki adacıkta mahsur kaldılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 74 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Irmaktaki adacıkta mahsur kaldılar
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
İHAOluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2025 07:00Antalya’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne önceki gün akşam saatlerinde gelen “Manavgat Irmağı'nda 2 kişinin mahsur kaldığı” ihbarı yapıldı.
Haberin DevamıAntalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi Kurtarma ve jandarma ekipleri bölgeye hareket etti. Manavgat Şelalesi’nin alt kısmında bölgede mahsur kalan Mustafa Endelek ve Özkan Arslan, itfaiyeye ait botla mahsur kaldıkları yerden kurtarılarak kıyıya çıkarıldı.‘YÜZME BİLMEDİĞİM İÇİN KORKTUM’Ordu’dan Alanya’ya inşaatlarda çalışmaya geldiklerini belirten Mustafa Endelek, izin gününde arkadaşlarıyla Manavgat’a gezmeye geldiklerini söyledi. Arkadaşlarıyla Manavgat Şelalesi'ni gezdikten sonra araçla ırmağın karşı kıyısına gittiklerini belirten Endelek, “Irmak kıyısına geldiğimizde mahsur kaldığım yerde masa kurup eğlenenler vardı. Biz de yürüyerek oraya gittik. Irmağın yükseldiğini fark etmedik. Arkadaşlarım kıyıya çıkarken ben yüzme bilmediğim için korktum ve çıkamadım. Özkan kıyıya çıkıp geriye benim yanıma döndü. Beni kıyıya çıkmaya ikna edemedi. Benim yakınlarımdan boğulanlar olmuştu. AFAD'ı aradık ve gelip bizi kurtardılar. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Antalya Büyükşehir Belediyesi#Alanya#Ordu

6817ec71f9612a0a85259370.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri