ALaBoRa
IF Üyesi
- Katılım
- 30 Ara 2023
- Mesajlar
- 11
- Tepkime puanı
- 1
- Puanları
- 3
İtibar:

Malzemeler
- 500 g ıspanağın kök ve sapları,
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ,
- 2 tepeleme yemek kaşığı un,
- 4 su bardağı su,
- 1 su bardağı süt,
- Tuz, karabiber.
Hazırlanışı
- Ispanak köklerini ve saplarını güzelce yıkayın (gerekirse sirkeli suyun içinde bekletin),
- Suyunu süzüp minik minik doğrayın ve kızdırdığınız sıvı yağda hafifçe yumuşayana kadar kavurun,
- Unu ekleyip kavurun,
- Suyu ekleyip karıştırın,
- Kapağını kapatıp kısık ateşte ıspanaklar yumuşayana kadar pişirin,
- Sütünü ekleyip bir taşım daha kaynatın,
- Tuz ve karabiberini ekleyip ateşten alın.