• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İspanya'dan Gazze için 500 milyon avroluk yardım fonu

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 29

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan İspanya'dan Gazze için 500 milyon avroluk yardım fonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı İspanya'dan Gazze için 500 milyon avroluk yardım fonu
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
0
DHAOluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2025 10:44İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, Gazze'deki insan hakları ihlallerinin ve olası savaş suçlarının araştırılması için BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği'ne 500 milyon avroluk ek fon sağlanacağını kaydetti.
Haberin DevamıAlbares, İspanya Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi'nde yaptığı konuşmada, hükümetin 1 Nisan'da kabul ettiği 2025-2028 Dış Eylem Planı'nın detaylarını paylaştı.Dışişleri Bakanı, Uluslararası Adalet Divanı'ndaki duruşmada İsrail'in uluslararası hukuk ve insancıl hukuka uyma yükümlülüğünü vurguladıklarını ifade etti. Albares, BM üyesi olan İsrail'in Birleşmiş Milletler kuruluşlarıyla işbirliği içinde olması ve Filistinli sivillerin temel ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini belirtti.Albares, Gazze'de işlenen savaş suçları ile insan hakları ihlallerine yönelik soruşturmasında çabalarını ve kapasitesini artırması için BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği’ne 500 milyon avro ilave destekte bulunacaklarını bildirdi.Gözden Kaçmasınİsrail Gazze'yi işgal planını resmen onayladı: Yedek askerler göreve çağrıldıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#İspanya#Gazze#Yardım

6819bddf9f080fe2395259e0.jpg

681859049f080fe23952547e.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri