• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Isparta'da 1687 seçmenli mahallenin rakipsiz muhtar adayı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 215

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Isparta'da 1687 seçmenli mahallenin rakipsiz muhtar adayı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 215 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Isparta'da 1687 seçmenli mahallenin rakipsiz muhtar adayı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Isparta'da 1687 seçmenli Yayla Mahallesi'nin mevcut muhtarı ve tek muhtar adayı Mustafa Kemal Başaran, seçim gününü rahat geçiriyor.
Haberin Devamı31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işleminin sürdüğü Isparta'da belediye başkan adayları kadar muhtar adayları da heyecanla seçimin bitmesini bekliyor. Muhtar adayları seçmenlerini okul önlerinde karşılama yarışına girişirken, merkeze bağlı 1687 seçmenin bulunduğu Yayla Mahallesi'nin mevcut muhtarı ve tek muhtar adayı Mustafa Kemal Başaran ise seçim gününü rahat geçiriyor.Mustafa Kemal Başaran, "Okulda seçmenlerimizi güler yüzle karşılıyorum. Onlar bana gül veriyor, ben onlara karanfil veriyorum. Halkımızın da desteği beni çok mutlu ediyor. Kelimelerle anlatamıyorum. Herkesten Allah razı olsun, sağ olsunlar. Ben çok duygusal biriyim. Mahalle sakinlerime çok teşekkür ediyorum. Mutluluktan konuşamıyorum. Mahalle halkımız çok kültürlüdür. Kime oy vereceklerini, kimi seçeceklerini çok iyi biliyorlar. Biz Covid-19 sırasında, deprem sırasında veya başka nedenlerde, çocuklarımızın, yaşlılarımızın her daim yanlarında olduk. Herkese mutluluk dağıttık" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#ISPARTA#Muhtar#Secim2024

660957fd8915fc84f4933da5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt