• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İsrail Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor: 24 saatte 51 kişi hayatını kaybetti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan İsrail Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor: 24 saatte 51 kişi hayatını kaybetti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı İsrail Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor: 24 saatte 51 kişi hayatını kaybetti
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2025 17:57Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarına devam eden İsrail ordusu, son 24 saatte 51 kişiyi öldürdü. Gazze'de yaşamını yitirenlerin sayısının 61 bin 827'ye yükseldiği bildirildi.
Haberin DevamıGazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in devam eden saldırılarında yaşanan can kayıpları ve yaralanmalara ilişkin son bilgiler paylaşıldı.Son 24 saatte Gazze Şeridi'ndeki hastanelere 51 ölü ve 369 yaralının getirildiği belirtildi.İsrail ordusunun Gazze'de 19 Ocak'ta varılan ateşkesi bozarak 18 Mart'tan bu yana düzenlediği saldırılarda 10 bin 300 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, 43 bin 234 kişinin yaralandığı kaydedildi.Gazze'de 27 Mayıs'tan bu yana İsrail-ABD güdümlü "Gazze İnsani Yardım Vakfı" tarafından kurulan sözde yardım dağıtım noktalarında Filistinlilerin hedef alındığı sistematik saldırılarda öldürülenlerin sayısının 1898'e, yaralananların sayısının da 14 bin 113'e çıktığı kaydedildi.İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten beri düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının ise 61 bin 827'ye, yaralı sayısının da 155 bin 275'e yükseldiği bildirildi.Haberin DevamıGazze Şeridi'nde enkaz altında hâlâ binlerce ölü olduğu belirtiliyor.Gözden Kaçmasınİsrail Genelkurmay Başkanı'ndan İran'a savaş tehdidiHaberi görüntüle1 ÇOCUK AÇLIKTAN ÖLDÜAyrıca Gazze Şeridi'nde son 24 saatte 1 çocuğun daha açlıktan hayatını kaybettiği bildirildi.İsrail'in sınır kapılarını kapatıp yardım girişini kısıtlayarak kıtlığa sürüklediği Gazze'de 7 Ekim 2023'ten beri açlık ve yetersiz beslenme nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 107'si çocuk olmak üzere 240'a yükseldiği kaydedildi.Gözden Kaçmasınİsveç'te camiye silahlı saldırı! Fail yakalanamadı, polis arama çalışması başlattıHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Gazze#Filistin#İsrail Saldırıları

689f4aa56a5db6f14def0a8b.jpg

689f3c306a5db6f14def09dd.jpg

689f359d6a5db6f14def0952.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt