• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İsrail'in saldırılarında en az 41 Filistinli hayatını kaybetti

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan İsrail'in saldırılarında en az 41 Filistinli hayatını kaybetti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı İsrail'in saldırılarında en az 41 Filistinli hayatını kaybetti
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2025 22:05İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik sürdürdüğü saldırılarda 10'u yardım bekleyenlerden olmak üzere en az 41 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.
Haberin DevamıGazze'ye ablukasını sıkılaştırıp yardım girişini kısıtlayarak insani felakete yol açan İsrail'in hedefinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırları, yardım almak isteyen siviller ve yerleşim birimleri vardı.YARDIM BEKLEYENLERİ VURDUSağlık alanındaki kaynaklar ve görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde insani yardım için toplanan vatandaşları topçu atışlarıyla hedef alması sonucu biri kadın 9 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı. Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat bölgesinde İsrail'in bir evi bombalaması sonucu biri bebek olmak üzere 3 sivil vatandaş hayatını kaybetti.Haberin DevamıSİVİLLERİN CADIRLARINI VURDUOrta kesimdeki el-Bureyc Mülteci Kampı'nda da İsrail'in bir evin yanı sıra diğer bazı noktalara düzenlediği hava saldırılarında 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Gazze kentinde de İsrail ordusunun yerinden edilen sivillerin kaldığı çadırlara düzenlediği hava saldırısında aralarında kadınların da olduğu 4 Filistinli hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı.İsrail ordusunun kentin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesinde Filistinlileri hedef alması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi. Gazze kentinin doğusundaki Tuffah Mahallesinde de İsrail ordusunun hedef aldığı araçtaki 3 Filistinli hayatını kaybetti. Tuffah Mahallesinde İsrail ordusunun sivilleri hedef alması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi. Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus bölgesinde de İsrail ordusunun sivillerin kaldığı çadırlara düzenlediği saldırılarda 10 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Gazze'nin güneyindeki Refah kentinin batısında yer alan Şakuş bölgesinde insani yardım almaya giden bir Filistinli kadın da İsrail askerlerinin ateş açması sonucu yaşamını yitirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İsrail Saldırıları#Filistin#Gazze

688283bdc231c13bd86f06ea.jpg

6882851ac231c13bd86f06ef.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt