Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Epözdemir gözaltına alındı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Epözdemir gözaltına alındı

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
DHAOluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2025 21:00İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen bir soruşturmada şüpheli olarak aranan İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Epözdemir, yurtdışından döndüğü sırada İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
Haberin Devamıİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin ve üyelerinin tespit edilmesine yönelik çalışmaları kapsamında, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Epözdemir'in örgütün alt yapılanması olan Halkların Demokratik Kongresi(HDK) üyesi olduğu örgüt arşivlerinden ele geçirilen veriler ile tespit edildi.Yürütülen soruşturmada 2015 yılında kurulan ve örgütsel faaliyetler amacıyla kullanılan 'Diren Cizre' isimli whatsapp grubunda yer aldığı ve PKK/KCK terör örgütünün sözde bayrağını simgeleyen aynı renkteki bez parçasıyla fotoğrafı tespit edilen Epözdemir hakkında gözaltına kararı çıkarıldı.ugün yurtdışından gelen Fırat Epözdemir, Türkiye'ye giriş yaptığı İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı#PKK/KCK#Fırat Epözdemir

679283add6359c724194666d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri