• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

İstanbul'da şehirler arası yolcu otobüsünde yangın! 'Yedek şoförü de içeride unutmuşlar'

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 77

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan İstanbul'da şehirler arası yolcu otobüsünde yangın! 'Yedek şoförü de içeride unutmuşlar' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı İstanbul'da şehirler arası yolcu otobüsünde yangın! 'Yedek şoförü de içeride unutmuşlar'
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
İsa ALMAÇAYIR - Doğan Can CESUR/İSTANBUL,(DHA) Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2025 22:58Ümraniye’de şehirler arası yolcu otobüsünde yangın çıktı. Motor kısmında yangının başladığını fark eden şoför aracı durdurarak yolcuları tahliye etti. İtfaiye tarafından söndürülen yangın sonrasında otobüs kullanılamaz hale geldi.
Haberin DevamıYangın saat 21:30 sıralarında Şerifali Mahallesi Alptekin Caddesi üzerinde yolcu almak için duran 34 MAZ 141 plakalı şehirler arası yolcu otobüsünün motor kısmında başladı. Aracın motorundan duman çıktığını gören şoför, otobüsü durdurarak yolcuları tahliye etti. Bu sırada yangın büyüyerek otobüsün arka kısmına yayıldı. Yangın, ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonrasında otobüs kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.'ARKADAN DUMAN ÇIKMAYA BAŞLADI'Yaşadıklarını anlatan yolcu Turgay Kirişçi "Arabadan iki kez koku geldi. Biz de dışarıdaki araçların balata kokusu zannettik. Şoför bir, iki kez marşa bastı ama çalışmadı otobüs. Sonra bir daha zorlayınca hemen yangın tüpü istediler. Arkadan duman çıkmaya başladı. Sonra hepimiz telaşla aşağı indik. Sonuç ortada. Tek dua ettiğimiz konu, yedek şoför uyuyormuş. Son anda uyandırmışlar. Biraz sıkıntı olabilirdi. Verilmiş sadakamız varmış. Şimdi burada mağdur olduk" dedi.Haberin Devamı'YANGIN TÜPÜ BULAMADIK'Yolcu Murat Karslı, "Yolcu almak için durduk. Arkadan koku gelmeye başladı. Arkadaki yolcular 'Yangın var' diye söyledi. Araçtan indik. Hemen yangın tüpü aradık. Yangın tüpü bulamadık. Millet sağa sola koşmaya başladı. Yedek şoförü de içerde unutmuşlar. Bu şekilde yangın çıktı. Çok şükür kimseye bir şey olmadı, ama panik yaşadık" dedi.'ARKA TARAFA GİDERKEN DUMANLARI GÖRDÜM'Yolculardan Sami Sıraç Oruç ise, "Ben arkada oturuyordum. Annem su istedi. Anneme su vermek için kalktığımda yerdeki dumanı gördüm. İlk başta toz sandım. Suyu aldım, arka tarafa giderken dumanları gördüm. Hemen söyledim. Sonra kapıları açtılar, indik. Sonra alevler yavaş yavaş büyüdü" dedi. (DHA)Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Otobüs#Yangın

6893b3ba2c11bd5f613ccba0.jpg

6893b4132c11bd5f613ccbab.jpg

6893b4142c11bd5f613ccbad.jpg

6893b4152c11bd5f613ccbb3.jpg

6893b4132c11bd5f613ccba7.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri