Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

İşte Türkiye'nin konuştuğu VAR kayıtları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İşte Türkiye'nin konuştuğu VAR kayıtları

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2024 07:00TFF Sivaslı Manaj’ın G.Saraylı Barış Alper’e yaptığı faul sonrası yapılan var konuşmalarını açıkladı. VAR’ın “potansiyel kırmızı kart için inceleme öneriyorum” uyarısı sonrası pozisyonu izleyen hakem Turgut Doman, “Ayağı ile krampona bastığını görüyorum. Sarı kart kararımda kalıyorum” dedi.
Haberin DevamıTürkiye Futbol Federasyonu 15. haftanın VAR kayıtlarını açıklarken, pazar gününden beri gündemde olan Sivassporlu Manaj’ın, G.Saraylı Barış Alper’e faul yaptığı poziyonun konuşmaları da ortaya çıktı.Tartışılan pozisyonla ilgili konuşmalar şöyle:VAR: Turgut hocam sana potansiyel kırmızı kart için sahada inceleme öneriyorum.Turgut Doman: Başka bir açısı var mı, tam bileğe mi basıyor, krampon var mı?VAR: Gösteriyorum bir açı daha.ABi KARARIMDA KALIYORUMTurgut Doman: Buradan bir oynatalım. Ben abi kararımda kalıyorum. Ayağı ile krampona bastığını görüyorum. VAR: Tamamdır, karar senin.Metehan’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili konuşmalar:VAR: Sana bariz gol şansı için sahada inceleme öneriyorum.Turgut Doman: Eli görüyorum. Sarı kartını iptal ediyorum. Kırmızı veriyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#Tff#Futbol

6758c42221014b294b5d3327.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri