• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 35

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı.
Haberin DevamıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun açıklamaları şöyle:Görevimin sorumluluğumun farkındayım. Milletimize hizmet yolculuğunu dava arkadaşlarımla sürdüreceğim. Türkiye’nin sıkıntılarını gönül birlikteliği içinde aşmaya çalışacağız. Hazırlıklarımız tamam. Her konuda söyleyeceklerimiz var. İyiler ve cesurlar 7 yıl önce parti kurdu. Değişiklik çok şeyin değişmesine vesile olacak. Yarın genel başkanımızdan görevi teslim alacağım.Beni çok sayıda genel başkan arayıp tebrik etti. Kendisinden tebrik beklemedim. Bazı beyanları var. Ben kişilerle olan hukukumu onların beyanlarına bakarak oluşturmuyorum. Onun için söyleyebilir. Ben polemik yapmak için gelmedim İYİ Parti Genel Başkanlığı'na. Kime ne söyleyeceksem direkt söyleyeceğim. Ben onun partisinde 10 yılı aşkın il başkanlığı yaptım. Genel başkanlığım dönemimde her şey şeffaf olacak.Haberin DevamıBen onun partisinde 10 yılı aşkın il başkanlığı yaptım. Maksadı aşan açıklamalar yapmadım. Üzerimde hakkı ve emeği var. Edindiğimiz tecrübelerin önemi var. Dediği başımın üstüne.Gözden KaçmasınİYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri belirlendiHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#İYİ PARTİ#Müsavat Dervişoğlu#Ankara

6630c3642a13af5695e62881.jpg

662e0a065a395278a3b8d390.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri