İzmir'de polisi alarma geçiren olay! | 'Baba bak ne buldum'

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan İzmir'de polisi alarma geçiren olay! | 'Baba bak ne buldum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı İzmir'de polisi alarma geçiren olay! | 'Baba bak ne buldum'
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Buse BAĞCI/ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2025 16:17İzmir'in Tire ilçesinde 10 yaşındaki çocuk, tarlada bulduğu el bombasını babasının iş yerine götürdü. Bomba imha uzmanları bombayı incelenmesi ve imhası için İzmir'e götürdü.
Haberin DevamıTire ilçesinde İ.A., dün kendisine ait tarlayı sürdüğü sırada, 10 yaşındaki oğlu toprak altında taarruz tipi, patlamamış bir el bombası buldu. Çocuk, bulduğu bombayı sabah babasının Celal Bayar Bulvarı üzerindeki lastikçi dükkanına getirdi.Cismin el bombası olduğunu fark eden İ.A., durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilerek çevrede güvenlik önlemleri alındı. İzmir'den gelen bomba imha uzmanları el bombasını etkisiz hale getirip, incelenmesi ve imhası için İzmir'e götürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:#İzmir#Tire#El Bombası

68f78790ff52730252907c8e.jpg

68f787c7ff52730252907c92.jpg

68f787c6ff52730252907c90.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri