Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Jandarma aracında doğan bebeğin ismini vali koydu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
KAYSERİ, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2024 17:11Kar yağışı nedeniyle araçları yolda kalan ve bebeğini yardım için gelen jandarma aracında dünyaya getiren D.Ş. isimli kadın, Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Vali ile Jandarma Komutanı, anne ve bebeğini ziyaret etti. Vali bebeğin adını Alparslan Ayaz koydu
Haberin DevamıKayseri'nin Bünyan ilçesinde doğum için hastaneye giderken kar yağışı nedeniyle araçları yolda kalan ve bebeğini yardım için gelen jandarma aracında dünyaya getiren D.Ş. isimli kadın, Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. D.Ş.'yi hastanede Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, ziyaret etti.ANNEANNEDEN JANDARMAYA TEŞEKKÜRYetkililere teşekkür eden D.Ş.’nin annesi, Akşam çok memnun kaldım, çok sevindim. Askerimiz sırtındaki ceketine kadar çıkarıp, bize verdi. Allah razı olsun. Sağ olun diye konuştu. Hakan Dedebağı da, Biz bunun içi varız dedi.Haberin Devamı"BAK DEĞİŞTİRMEYECEKSİNİZ"Vali Gökmen Çiçek ise bebeğin adını Alparslan Ayaz koydu. Vali Çiçek, bebeğin ismini açıklarken anneanneye "Bak değiştirmeyeceksiniz" diyerek espri yaptı. Daha sonra Vali Çiçek, İl Jandarma Komutanı Dedebağı, D.Ş. ve yakınları hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Kayseri#Vali#Jandarma

6744851bdb6c8420c01db6b1.jpg

67448562db6c8420c01db6bc.jpg

67448542db6c8420c01db6b4.jpg

67448542db6c8420c01db6b3.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri