Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kahraman torun, babaannesini yangından kurtardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas Üye
Konu Sahibi
İHAOluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2024 13:45Adana'da 2 katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında 10 yaşındaki Ali Uçar'ın babaannesini uyandırıp hayatını kurtardığı ortaya çıktı.
Haberin DevamıEdinilen bilgiye göre, Varsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesi üzerindeki 2 katlı evde yalnız yaşayan Fatma Uçar'ın (65) evinde gece yangın çıktı. Alt katta kalan 10 yaşındaki torunu Ali Uçar, dumanları fark edip babaannesinin yanına gitti. Hemen dışarı çıkan babaanne ve torununun yardımına mahalleli koştu. İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Evin çardak kısmı ve içinde maddi hasara neden olan yangının sebebi araştırılırken, Kozan Kızılay Şubesi ve Kozan Kaymakamlığı yangından son anda kurtulan Fatma Uçar'a yardım etmek için çalışma başlattı.Yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı muhabirine anlatan Fatma Uçar, “Ben uyuyordum. Bir süre sonra ses duyup hırsız zannettim. Sonra çocuk geldi, 'Ev yanıyor' diye bağırdı. Ağzımı örterek çıktım. Torunum kurtardı beni. Eşyalarım ve her yer yandı. Şimdilik çocukların yanında duracağım. Buna şükür. Kedim de dumandan etkilenip telef oldu" diye konuştu.

Haberin DevamıBabaannesini dumanların arasına girerek kurtaran Ali Uçar, “Yangın çıktığını görünce hemen babaannemin yanına gittim. 'Ebe kalk, yangın var' dedim. Babaannem dışarı çıktı, ağlıyordu. Tüm mahalle geldi yardım etti” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Adana#Yangın#Ev

6762a78d7f2e37753c11f1b5.jpg

6762a78d7f2e37753c11f1b7.jpg

6762a78d7f2e37753c11f1b9.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri