• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Kapki’nin çalışanı itirafçı oldu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 36

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Kapki’nin çalışanı itirafçı oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 36 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Kapki’nin çalışanı itirafçı oldu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Elif ALTINelif.altin@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2025 07:00İBB’ye yönelik ‘yolsuzluk’ iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak tahliye edilen bir isim de reklamcı Murat Kapki’nin çalışanı Güngör Gürman oldu.
Haberin DevamıGürman daha önce verdiği ifadesini reddettiğini ve ifadesinin tamamen yanlış olduğunu söyleyerek, “Murat Kapki’nin gönderdiği avukatlar beni bu ifadeyi vermeye zorladı. Kapki Ailesi’nin avukatı olduğunu söyleyen avukat S.A. gözaltındayken bana avukatlığımı yapacağını söyledi. Avukat S.A. bahsetmiş olduğum ben dahil üç şüphelinin vereceği beyanı tamamen kendisi kurgulayarak organize etti. Bu suretle benim aslına uygun olmayan yanlış ifadeler vermeme sebep oldu” dedi. Gürman şunları söyledi: “2025 senesinin Şubat ayında Murat Kapki evinde bulunan kamera sisteminin tüm kayıtlarını kendi şirketi BFK’da çalışan elektrikçi soyadını bilmediğim M. isimli şahsa sildirdi ve kamera sistemini devre dışı bıraktırdı. Hatırladığım kadarıyla 2023 senesinde belediyede görevli olan E.G. isimli şahsa 500 bin USD değerinde saat aldı. Bu saati E.G.’ye hediye edeceğini arabada bulunduğumuz esnada telefonla konuştuğu ismini bilmediğim birine söyledi.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Murat Kapki#İbb#Yolsuzluk

683a20f96303d2d39dad6259.jpg

66a37a2f1706cf2dc9321abc.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt