Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Astroloji Kasım 2024 Boğa Burcu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VenLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astroloji Kasım 2024 Boğa Burcu

VenLy

New Member
IFGT Kullanıcı
1730615174935.png

Kasım ayında ilişkiler ve sözleşmeler ön planda görünüyor. Önemli kararlar alabilirsiniz. 3 Kasım civarı Mars Plüton karşıt açısı iletişimde sorunları ve tartışmaları gösterebilir. 4 Kasım itibarıyla Mars, ev, emlak ve ailenizle ilgili alana geçiyor. Taşınma, yer değişikliği, emlak alım satım ve kiralama gibi gündemleriniz olabilir. Borç, kredi, alım satım, ameliyatlarla ilgili bir girişim planlıyorsanız 26 Kasım öncesinde yapmanızda yarar var, zira sonrasında Merkür geri harekette olacak. Eski bir borç, atlanan bir ödeme ortaya çıkabilir, eskiden olmanız gereken ertelediğiniz bir operasyon ya da tedavi gündeme gelebilir. Venüs 11 Kasım’da Oğlak burcuna geçiyor. Eğitim, yurt dışı bağlantılı konular, hukuki alanlarda size destek verecek.16 Kasım’da burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay'da Uranüs başrolde, sürpriz gündemler oluşabilir, daha önce yapmadığınız bir şeyi deneyebilir, yaşayabilirsiniz. Kendinize ve hayata farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Önemli bir değişim söz konusu, stresi yönetmeniz gerekebilir. 19 Kasım’da Plüton, Kova burcuna geçerek yaklaşık yirmi yıl sürecek önemli bir dönemi başlatıyor. Kariyer, iş, statü gibi hayatınızın en önemli noktalarında büyük değişimler yaşayabilirsiniz.

Eşleşen Konular

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri