Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kasımpaşa geri döndü, Fenerbahçe süre istedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kasımpaşa geri döndü, Fenerbahçe süre istedi

Dir3ctor

Diamond Member
Elmas üye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2024 07:00TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, “Kasımpaşa, kupaya katılacağını bildirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise konuyu yönetim kurulu ile görüşmesi gerektiğini belirtip süre istedi” dedi.
Haberin DevamıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na katılmayacağını bildiren kulüplerden Kasımpaşa’nın kararından vazgeçtiğini, Fenerbahçe’nin ise düşünmek için süre istediğini açıkladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ile dün TFF’nin Riva’daki merkezinde bir araya gelen Hacıosmanoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’nin geçen sene genel kurulu toplayıp aldığı bir karar vardı. Ali Koç, federasyonun yaklaşımını olumlu bulduklarını ancak kurumsal bir karar aldıkları için konuyu yönetim kurulu ve genel kuruldaki yetkililerle görüşmek için süre istedi. Olumlu bir karar vereceklerini tahmin ediyorum. Kasımpaşa ise Türkiye Kupası’nın gelirden daha çok gider konusunda zarar verdiğini ama Türk futbolunun marka değerine katkı yapmak için kupaya katılacağını bildirdi. Kulüpler, Türkiye Kupası’ndaki gelirlerden rahatsız. Onları da yayıncı kuruluşla görüşüp çözmenin çalışmalarını yapacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Türkiye Kupası#Fenerbahçe#Kasımpaşa

6760a45a974b96905876dc05.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri