Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Katil kocadan pişkin savunma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katil kocadan pişkin savunma

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
İSTANBUL Bağcılar’da, 10 Eylül 2023 tarihinde İslam Keleş (41) üvey amcası İsa Ergün’ü (45) arabasında 4 kurşunla, evdeki eşi Yeliz Keleş’i de (32) 4 kurşunla öldürdü. Hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen İslam Keleş ilk kez hâkim karşısına çıktı.
Haberin DevamıBakırköy 16’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık İslam Keleş, tasarlayarak bir suç işlemediğini belirterek kendisini şöyle savundu: “Hiç konuşmak istemiyorum aslında. Herkes acısını yaşasın, ben de cezamı çekeyim istedim. Eşimin telefonunda mesajların İsa’dan geldiğini gördüm. Eşime mesajları sesli olarak okudum. Tartışmaya başladık.‘HAZİN SON’“Dışarıda İsa’nın bana doğru geldiğini gördüm. Eve girdim silahımı aldım. İsa’yla beraber benim arabama bindik. Korkutma amaçlı 2 el ateş ettim. Ama saldırınca maalesef hazin son. 2 kez daha ateş etmek zorunda kaldım. Eve gittim. Kapıyı açan eşimin elinde bıçak gördüm. 2-3 el de eşime ateş ettim.”Mahkeme başkanı, maktuller İsa Ergün ile Yeliz Keleş arasında herhangi bir mesajlaşma ve arama kaydının olmadığının bilirkişi raporu ile tespit edildiğini okudu. Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Bağcılar#İslam Keleş#İsa Ergün

666e07d2321b42ef6a63b646.jpg

609d2080c03c0e0ac444b491.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri