Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Bilgi !kayit için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sitare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş buldum teşekkürler. Onun için mircin sürekli açık olması gerekiyor ama TCL olsa daha iyi olurdu :( olmadı remoteyi verin geçici olarak kullanayım onu ama detaylı anlatın lütfen:)

merhaba kanal genelinde sadece adminlerin kullanabileceği !kayit yazıldığında benim belirleyeceğim bir yazıyı nasıl yapabilirim. eggdrop la yapılabilirmi
Kod:
# !kayit komutunu adminlere özel tanımlıyoruz
bind pub o|o !kayit pub_kayit_komutu

proc pub_kayit_komutu {nick host hand chan text} {
    # Kanala gönderilecek mesajı buraya yazın
    set mesaj "Sayın $nick, bu bir admin özel kayıt mesajıdır."

puthelp "PRIVMSG $chan :$mesaj"
}

# Botun loglarına bilgi verelim
putlog "Adminlere özel !kayit TCL dosyası yüklendi."

Uygulama Adımları:
  1. Bu kodu kayit.tcl adıyla kaydet.
  2. Dosyayı botun scripts klasörüne at.
  3. eggdrop.conf dosyasına source scripts/kayit.tcl satırını ekle.
  4. Botu sunucuda .rehash yaparak güncelle.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri