• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Kayseri'de bir evin çatısına eğitim roketi düştü! 'Yıldırım düştü sandık'

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 51

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Kayseri'de bir evin çatısına eğitim roketi düştü! 'Yıldırım düştü sandık' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 51 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Kayseri'de bir evin çatısına eğitim roketi düştü! 'Yıldırım düştü sandık'
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Furkan KAVUKLU/KAYSERİ, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2025 12:10Kayseri'de eğitim için havalandırılan roket, müstakil bir evin çatısına düştü. Ev sahibi Zeki Aktaş, İlk aşamada ne olduğunu anlamadık. Hava yağmurluydu. Yıldırım düştü sandık. Sonra baktık ki parçaları buraya düşmüş. Sahipleri geldi, toplayıp götürdüler. Polise haber verdik. Onlar geldi, inceledi. Cana gelen bir şey yok, şükür" diye konuştu.
Haberin DevamıOlay, dün akşam saatlerinde Talas ilçesi Akçakaya Mahallesi'nde meydana geldi. Model uçak pistinde bir öğrenci tarafından havalandırılan eğitim roketi, Ziyapaşa Caddesi'nde bulunan müstakil evin çatısına düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Evin çatısında hasar oluştu.'YILDIRIM DÜŞTÜ SANDIK'Ev sahibi Zeki Aktaş, "Olay sırasında dışarıdaydım. Ses çıktı. Bir cıvıltı geldi. Pat diye çatıya düştü. Çatıda birkaç tane kiremit kırılmış. İlk aşamada ne olduğunu anlamadık. Hava yağmurluydu. Yıldırım düştü sandık. Sonra baktık ki parçaları buraya düşmüş. Sahipleri geldi, toplayıp götürdüler. Polise haber verdik. Onlar geldi, inceledi. Sonra ne olduğu anladık. Sadece çatıda birkaç kiremit kırıldı. Şikayetçi olmadık. Böyle olaylar olabilir. Cana gelen bir şey yok, şükür. Zaten deneme atışını yapanlar, çatımızı onarmak için geldiler" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Kayseri#Roket#Çatı

688dd59089304a498e466554.jpg

688dd59189304a498e46655b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri