• Merhaba IFGENTR'ye Hoş geldin. Türkiye'nin güncel IRC forum sitesi
    IFGENTR sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun, aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • IFGT Sponsor: Yeni gelmedik, Geri geldik! Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • IFGT Sponsor: Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

Kediyi işkenceyle öldürdü

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 37

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Kediyi işkenceyle öldürdü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Kediyi işkenceyle öldürdü
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Konu Sahibi
Emin Mert KIRARSLANmert.kirarslan@hurriyet.com.trOluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2025 07:00İstanbul Başakşehir’deki Yeditepe Evleri Sitesi’nde tadilat işlerinde çalışan inşaat işçisi Burak Alan, çalıştığı binanın önünde gördüğü kediyi sevecekmiş gibi yaparak kucağına aldı.
Haberin DevamıKediyi binanın içine götüren Burak Alan, burada hayvana dakikalarca işkence yaptı. Kedinin işkence gördüğü anlar sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kedinin öldüğünü gören site sakinleri, sahibi Serap Daşçı’ya haber verdi. Güvenlik kameralarını izleyen Daşçı, yaşananları görünce kayıtlarla birlikte polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.Şikâyet üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli Burak Alan’ı gözaltına aldı. Cezve isimli kedinin sahibi Serpil Daşçı, “Bebekliğinden beri bende, 6 yıldır bendeydi. Kısırlaştırmıştım, adı Cezve’ydi. Adı bile vardı. Annesini köpek boğmuştu. Küçücüktü, ben aldım büyüttüm onu. Bunu bir insan yapamaz, yapmamalı. Yan blokta tadilat varmış, boya badana işi. Çalışmaya gelmiş. Kızımı kandırıyor, sevmek için kucağına alıyor. Binanın içine sokuyor, orada başını okşuyor. Çocuğumun kuyruğundan tutup yere çarpıp, tekmeliyor” dedi.Haberin DevamıCEZASIZ KALMAYACAKAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu şiddet görüntüleri ne vicdanen ne de hukuken asla kabul edilemez. Hayvanlara yönelik şiddet asla cezasız kalmayacaktır” ifadelerine yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:#İstanbul#Başakşehir#Yılmaz Tunç

688d44397c4e2c8aafa6b137.jpg

667d0232637a8d479dd489a0.jpg

688d44327c4e2c8aafa6b135.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri