• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Kediyi pompalı tüfekle öldürdü, serbest kaldı! Mahalleli tepki gösterdi

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 41

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Kediyi pompalı tüfekle öldürdü, serbest kaldı! Mahalleli tepki gösterdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Kediyi pompalı tüfekle öldürdü, serbest kaldı! Mahalleli tepki gösterdi
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

IHAOluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2025 15:09Kediyi pompalı tüfekle öldüren N.T. isimli şahısın, ifadesinin ardından serbest bırakılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Mahalleli, “Bugün kediyi öldüren yarın bizim çoluk çocuğumuza sıkar. Biz şikayetçiyiz, bunlara ağır cezalar verilmeli" dedi.
Haberin DevamıManisa'nın Turgutlu ilçesinde evinin önüne pislediği gerekçesiyle bir kediyi pompalı tüfekle vurarak öldüren şahsın ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmasına mahalleli tepki gösterdi. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda bir şahıs iddiaya göre evinin önüne pislediği gerekçesiyle mahallelilerin baktığı bir kediyi pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay Turgutlu ilçesi İstiklal Mahallesi Mercan Sokak üzerinde meydana geldi.KEDİYİ POMOALI TÜFEKLE VURDUSokak üzerinde oturan 69 yaşındaki N.T. isimli şahıs akşam saatlerinde evinden elinde pompalı tüfekle çıkarak sokakta bulunan ve mahallede yaşayan bazı vatandaşların beslediği bir kediyi vurarak canına kıydı. Mahalle halkının büyük tepki gösterdiği N.T. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, ifadesi alınan şahsın serbest bırakıldığı öğrenildi. Diğer taraftan mahallede yaşayan vatandaşlar da yaşanan olaya tepki gösterdi. Olay sırasında sokağın karşısında bulunan kıraathanede oturan ve olayı gören Fehmi Uslucan isimli vatandaş silah sesinin duyduğu ilk anda birini vurduklarını düşündüğünü sonra olay yerine yaklaştığında ise öldürülen kediyi gördüğünü söyledi.Haberin Devamı“BUGÜN KEDİYİ ÖLDÜREN YARIN ÇOCUĞUMUZA SIKAR”Uslucan, "Ben ilk anda birini vurdular dedim sonra bir baktım adam elinde pompalıyla, kedi kan revan içinde yerde yatıyor şok olduk. Yazıktır günahtır ağzı var dili yok bu canlılardan ne isterler anlamıyorum. Kedi öldürmek nedir? Bugün kediyi öldüren yarın bizim çoluk çocuğumuza sıkar. Biz şikayetçiyiz, bunlara ağır cezalar verilmeli" şeklinde konuştu. Olayın ardından gözaltına alınan N.T.'nin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hayvan Hakları#Kediye Şiddet#Hayvanlara Eziyet

6836fcbf6303d2d39dad51a9.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt