• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Yemek Tarifi Kestane Tatlısı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Pasta ve Tatlılar kategorisinde Melodi tarafından oluşturulan Kestane Tatlısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 129 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Pasta ve Tatlılar
Konu Başlığı Kestane Tatlısı
Konbuyu başlatan Melodi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melodi

Melodi

www.ircforumlari.gen.tr
Vip Üye

İtibar:

imageMissing Alt Text

Kestane Tatlısı Tarifi​

Kestane içimizi ısıtan sımsıcak lezzetiyle kış aylarında tüketmeyi en çok sevdiğimiz yemişlerden biri. Bu enfes lezzet yalnızca yemiş olarak değil, içerisine kattığımız tatlılarla da mükemmel bir uyum yakalıyor. Kestane tatlısı nasıl yapılır sorusunun cevabı için yazının devamındaki adımları izleyebiliriz.
Hazırlanışı:
Adım 1
Kestane tatlısı için öncelikle küçük bir tencere içerisine biraz su ekleyelim ve kaynatalım.

Adım 2
Su kaynarken kestanelerimizi birkaç yerinden çizelim ve kaynayan suyun içerisine atalım. 5 dakika haşladıktan sonra soğuk su içerisine koyup bir süre dinlendirelim.

Adım 3
Tenceremizin içerisine şeker ve su ekleyelim, şerbetimizi de kaynatmaya başlayalım.

Adım 4
Soğuk su içerisinde beklettiğimiz kestanelerimizi çıkarıp kabuklarını soyalım ve yıkadıktan sonra kaynamakta olan şerbetimizin içerisine atalım. Birkaç dakika kaynatalım. Bu aşamada içerisine limon tuzu da ekleyebiliriz.

Adım 5
Ocağımızın altını kapatıp sıcak şekilde kavanoz içerisine dolduralım ve ağzını kapatalım.

Adım 6
Bir gece bu şekilde bekledikten sonra tatlımızı ertesi gün ikram edebiliriz. Lezzetli ve pratik kestane tatlısının tarifi bu şekilde, şimdiden afiyet olsun.