Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Kırklareli'nde 'gözetim altındaki yabancının ölümü'nde emboli ön tanısı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kırklareli'nde 'gözetim altındaki yabancının ölümü'nde emboli ön tanısı

SedhSedh doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Kırklareli Valiliği'nden, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'nde Suriye uyruklu İbrahim İzziddin'in ölümüne ilişkin açıklama yapıldı. Otopsi raporunda darp ve cebir izi bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Yapılan tüm müdahalelere rağmen hasta Masif Pulmoner Emboli ön tanısı ile hayatını kaybetmiştir." denildi.
Haberin DevamıKırklareli Valiliği, 'Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'nde idari gözetim altında bulunan bir yabancının hayatını kaybetmesiyle ilgili gerçek dışı haberler hakkında basın açıklaması' başlığı ile açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında, Kırklareli Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'nde idari gözetim altında bulunan bir yabancının vefatı ile ilgili gerçek dışı haber ve paylaşımlar yapıldığı tespit edilmiştir. İbrahim İzziddin isimli Suriye uyruklu kişi 14.07.2024 tarihinde kolluk kuvvetlerimizce Kırklareli Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilmiştir. 16.07.2024 tarihinde kişinin rahatsızlanması üzerine Kırklareli Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan sağlık birimindeki ilk müdahalenin ardından, ambulans ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hasta Masif Pulmoner Emboli ön tanısı ile hayatını kaybetmiştir.Haberin DevamıKırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 16.07.2024 tarihinde otopsi yapılmış, otopsi raporunda haberde iddia edildiği gibi kişide darp ve cebir izi olduğuna dair herhangi bir ibare bulunmamaktadır. Konunun bütün yönleri ile araştırılması için valiliğimiz tarafından inceleme ve araştırma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:#KIRKLARELİ#Göçmen#Hastalık

669fc1f81706cf2dc93207df.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri