Manchester United'ın Ramazan Bayramı mesajında Altay Bayındır yer aldı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Manchester United'ın Ramazan Bayramı mesajında Altay Bayındır yer aldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 120 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Manchester United'ın Ramazan Bayramı mesajında Altay Bayındır yer aldı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
İngiliz ekibi Manchester United, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Videoda milli kaleci Altay Bayındır yer aldı.
Haberin DevamıPremier Lig temsilcilerinden Manchester United, sosyal medya hesabından Ramazan Bayramı mesajı paylaştı.Gözden KaçmasınYusuf Yazıcı, Spor Arena'ya konuştu: '%100'ümüzle sahada olursak dünyayı şaşırtırız' | 'İnşallah Fenerbahçe ile eşleşiriz'Haberi GörüntüleYapılan paylaşımda milli kaleci Altay Bayındır yer alırken, herkesin Ramazan Bayramı kutlandı.Videoda konuşan Bayındır, "Merhaba Manchester United taraftarları, ben Altay. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Kutlayan herkesin bayramı mübarek olsun. Hepinize iyi dileklerimi ve sevgilerimi iletiyorum." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#MANCHESTER UNITED#Altay Bayındır#Ramazan Bayramı

661682113f75150bab8f5fa1.jpg