Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Mersin, Elazığ ve Samsun'da Anneler Günü'nde 3 acı olay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Mersin, Elazığ ve Samsun'da Anneler Günü'nde 3 acı olay

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Mersin'de, psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen G.E. (42), misafirliğe gittikleri akrabasının evinde oğlu Y.E.'yi (9) karnından bıçaklayıp öldürdü. G.E., gözaltına alındı. Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi Dilara Günana, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Samsun'da ise Muhammed S., 5 aylık hamile eşi B.S.'nin cansız bedenini evlerinin oturma odasında buldu.
Haberin DevamıMersin'de olay saat 06.00 sıralarında Toroslar ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ve bunalıma girdiği iddia edilen G.E., misafirliğe gittikleri akrabasının evinde oğlu Y.E.'yi karnından bıçakladı. Evdekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan G.E., işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü. Y.E.'nin cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)BİR ÇOCUK ANNESİ TOPRAĞA GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU 25 yaşındaki bir çocuk annesi Dilara Günana, 4 Mayısta sabah evden çıktı. Akşama doğru ailesi Dilara'ya ulaşmak istedi. Telefonun saatlerce kapalı olmasından şüphelenen aile durumu polis ekiplerine bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı çalışmada, kadının cesedi merkeze bağlı Sedeftepe köyü Armutluk mevkiinde toprağa gömülü halde bulundu. Topraktan çıkartılan kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı olayda, soruşturma sürüyor.Haberin DevamıAcılı aile cenazeyi almak için morgun önünde saatlerce bekledi. Öldürülen Günana'nın 7 yaşındaki kızı ise hiçbir şeyden habersiz morg önünde arkadaşı ile oyunlar oynadı. O anlar ise görenlerin yüreğini dağladı. “BİR KIZI VAR, ÖMRÜNÜM SONUNA KADAR ONA BAKACAĞIM” Anneler gününde kızının acı haberini alan Zeycan Günana, “Biran önce kızımı öldürenlerin bulunmasını istiyorum. Cezalarını çeksin. Adalet önünde hesabını versin. Ben o zaman rahat edeceğim. Benim bu kızıma yapanlar ortaya çıksın. Ben adalet istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Herkesin anneler günü kutlu olsun. Bir kızı var. Ömrümün sonuna kadar bakacağım. O da benim emanetim” dedi. Haberin Devamı“BENİM KARDEŞİM ANNELER GÜNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ” Kayıp kardeşinin ölü olarak bulunduğunu aktaran ağabeyi Sidar Günana ise “Yapan kişiler bellidir. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum. En ağır cezaları almalarını istiyorum. Benim kardeşim anneler gününde öldürüldü. Kendisinin de bir kızı var. Adaletin önünde hesap verip en ağır cezayı almalarını istiyorum” diye konuştu.SAMSUN'DA 3 ÇOCUK ANNESİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU Acı olay Samsun'un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Irak uyruklu Muhammed S., 12 yıllık eşi Suriye uyruklu 3 çocuk annesi B.S'nin (32) cansız bedenini evlerinin oturma odasında buldu.Haberin DevamıOlay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 5 aylık hamile olan B.S'nin ölmüş olduğunu tespit etti. Yaşamına son veren B.S.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Samsun Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Mersin#Cinayet#Polis

6640a4a3bf379e51eb969434.jpg

6640c64dbf379e51eb9694ea.jpg

6640c438bf379e51eb9694db.jpg

6640c438bf379e51eb9694d8.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri