• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Mersin'de hortum oluştu! Panik anları kameraya yansıdı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 10

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Mersin'de hortum oluştu! Panik anları kameraya yansıdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Mersin'de hortum oluştu! Panik anları kameraya yansıdı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

İHAOluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 10:43Akdeniz'de 321 kilometre kıyısı bulunan Mersin'in farklı bölgelerinden gece ve gündüz denizde oluşan hortumlar dikkat çekerken, o anlar görüntülendi.
Haberin DevamıMeteoroloji'nin uyardığı kuvvetli rüzgar ve yağışlar, Mersin'in bazı bölgelerinde zaman zaman etkili oldu. Merkez Toroslar, Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinin bazı bölgelerinde yoğun olarak yağmur yağdı, şimşekler çaktı.AKDENİZ'DE HORTUM OLUŞTU321 kilometre deniz kıyısı olan şehirde birçok noktada hortumlar oluştu. Gündüz Anamur ilçesi sınırlarında Akdeniz'de oluşan hortumun büyüklüğü dikkat çekti.Gece ise Mersin'in merkezinden Akdeniz'de oluşan hortumlar birçok noktadan görüldü. Gece ve gündüz oluşan hortumlar ile şimşekler cep telefonu kamerası ile görüntülendi.Bir kişinin ise kıyıya kadar gelen hortumu cep telefonu ile görüntülerken yaşadığı panik anları da kameraya yansıdı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Mersin#Hortum#Akdeniz'de Hortum

68396106800566f0ba3e5a4b.jpg

68396141800566f0ba3e5a4f.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt