• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Mert Demir: Antidepresan acayip bir deneyimdi

• Konbuyu başlatan Didem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 85

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Mert Demir: Antidepresan acayip bir deneyimdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 85 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Mert Demir: Antidepresan acayip bir deneyimdi
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

MERT Demir, Candaş Tolga Işık’ın “Az Önce Konuştum” programına konuk oldu.
Haberin DevamıŞarkıcı, “Antidepresan senin hayatında nerede?” sorusuna şu yanıtı verdi:“İlaç olarak henüz orada değilim. ‘Antidepresan’ şarkısı ise çok acayip bir deneyimdi. Bir daha yaşanır mı, bilmiyorum.”Demir, popüler olmanın huzurunu bazen kaçırdığını söyledi:“İster istemez giriyorsun öyle ortamlara ama daha sonra uzaklaşıyorsun. Deneyimlemediğin birçok şeyle de karşılaşıyorsun. O senin huzurunu kaçırıyorsa artık oraya girmiyorsun.”Demir, annesinin 16 yaşında hediye ettiği gitarla müzikle tanıştığını belirtti ve ekledi:“Kıyafetimden saçıma konserdeki imajımı annemle kız kardeşim yapıyor. Bu işin içinde başka da kimse yok.”Gözden KaçmasınMert Demir'in annesinden Serenay Sarıkaya yorumuHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Mert Demir#Antidepresan#Candaş Tolga Işık

66a1db4d4c0ad0978a8be62e.jpg

MERT Demir, Candaş Tolga Işık’ın “Az Önce Konuştum” programına konuk oldu.
Haberin DevamıŞarkıcı, “Antidepresan senin hayatında nerede?” sorusuna şu yanıtı verdi:“İlaç olarak henüz orada değilim. ‘Antidepresan’ şarkısı ise çok acayip bir deneyimdi. Bir daha yaşanır mı, bilmiyorum.”Demir, popüler olmanın huzurunu bazen kaçırdığını söyledi:“İster istemez giriyorsun öyle ortamlara ama daha sonra uzaklaşıyorsun. Deneyimlemediğin birçok şeyle de karşılaşıyorsun. O senin huzurunu kaçırıyorsa artık oraya girmiyorsun.”Demir, annesinin 16 yaşında hediye ettiği gitarla müzikle tanıştığını belirtti ve ekledi:“Kıyafetimden saçıma konserdeki imajımı annemle kız kardeşim yapıyor. Bu işin içinde başka da kimse yok.”Gözden KaçmasınMert Demir'in annesinden Serenay Sarıkaya yorumuHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Mert Demir#Antidepresan#Candaş Tolga Işık

66a096c34c0ad0978a8be0ce.jpg

Geri
Üst Alt